idaekw.se

Ett smart sätt att spara tusenlappar är genom att använda rabattkoder. Det finns många rabatter som riktar sig särskilt till just pensionärer. Så att du kan göra riktigt bra köp och spara tusenlappar årligen.

Pensionärsrabatter

Idag är det många som handlar på internet. Det är ett smart sätt för att kunna spara tusenlappar på både elavtal, resor och olika nöjen. Det är många pensionärer som känner att de behöver hålla ett extra öga på ekonomin. Se till att det finns nog med pengar till både räkningar, familjen och nöjen. Med rabattkoder kan du få råd att göra många roliga saker, som att åka på en extra utlandssemester eller bo på ett lite lyxigare hotell. Det finns också rabatter för att gå på härlig underhållning eller helt enkelt bara kunna handla på apoteket till nedsatta priser. Gå in på Hej Senior för pensionärsrabatt på både resor, mobiltelefoni, nöjen, hälsa, elavtal, tidningsprenumerationer, böcker och mycket annat. Det är gratis att vara medlem och du behöver inte uppge något personnummer.

Res med rabattkoder

Det är många av oss som tyckt att de sista åren har varit jobbiga, då vi inte har fått träffa nära och kära så mycket på grund av coronapandemin. Och inte heller kunnat resa. De flesta pensionärer i Sverige reser utomlands minst en gång per år. Vare sig du brukar resa utomlands eller inte, är det smart att börja planera nästa resa med hjälp av pensionärsrabatter. Då kan du ta dig både till London, Kanarieöarna eller Mallorca på ett billigare sätt, och även spara tusenlappar på ditt hotell. Ett tips för att kunna resa lite extra eller billigare är att resa utanför säsong. Det är mycket dyrare att åka utomlands på sommaren eller under något skollov, än mellan loven. Du kan även använda dina rabatter för att kunna resa i Sverige. Både för att ta dig inom landet, men också för att bo på ett trevligt hotell i Stockholm. Du hittar också rabatter till underhållning och nöje. Har du alltid velat gå på Dramaten, Operan eller gå på en härlig show? Då är det smart att hålla koll på vilka erbjudanden som du hittar på Hej Senior just nu.

Rabatter i vardagen

Det absolut bästa med rabattkoder är att du kan använda dem i vardagen. Det är särskilt skönt om du behöver hålla i plånboken lite extra. Ett tips är att skaffa billigare mobiltelefoni. Det är många pensionärer som har samma mobilavtal idag som när de skaffade mobilen för väldigt länge sedan. Ofta jättedyra avtal. Genom att gå in på Hej Senior kan du bokstavligen spara hundralappar varje månad. Det är så ungdomarna gör. De byter avtal något gång emellanåt för att få ett så billigt avtal som möjligt.