idaekw.se

Att sova gott är viktigt för att vi ska må bra. En god natts sömn gör dig både smalare och piggare inför arbetsdagen. Därför ska du inreda ditt sovrum för maximal sömn.

Låt sovrummet vara sovrum

Först och främst måste du låta sovrummet vara ditt sovrum och ingenting annat. Ingen tv på väggen, undvik att ha kontoret inne i sovrummet och ha inte för mycket på väggarna. Tänk avskalat, minimalism, så kommer du faktiskt sova bättre. Genom att sova bra, så minskar du risken för övervikt och stressrelaterade sjukdomar.

Mysigt sovrum

Samtidigt som ditt sovrum ska vara avskalat vill du ändå gör det lite mysigt. Ett tips är då att läsa livsstilsmagasinet Damernas Värld för att hitta inspiration och tips på hur du kan inreda ditt sovrum med snygga, men enkla detaljer. Satsa på härliga kuddar, ett överkast som du verkligen gillar och en fin lampa bredvid sängen. Så kan du läsa på kvällen. Det är också viktigt att du har mörkläggningsgardiner så att du verkligen kan sova. Naturligtvis kan du sätta upp bilder på nära och kära, men fyll inte väggarna med foton, posters och tavlor.