idaekw.se

Visst är det härligt att kliva upp på morgonen och få börja dagen i ett riktigt snyggt och personligt badrum. Det gör gråa måndagar så mycket roligare.

Härliga badrum

Våra badrum är bland de viktigaste rummen vi har. Det är ett väldigt praktiska rum, samtidigt som det gärna även får vara snyggt och fräscht. Det första du ska göra för att skapa ett maxat och härligt badrum är att läsa livsstilsmagasinet Elle: ta en kopp kaffe och sätta dig i soffan och bläddra i tidningen för att få mycket inspiration. Titta på de olika badrummen och kom på vilken stil du som verkligen gillar.

Maxa badrummet

När du har hittat din stil kan du börja maxa ditt badrum. Om du älskar spa kan du ställa in en fåtölj som du kan sitta i medan du tar ett fotbad. Älskar du minimalism, så kan du rensa ut hela badrummet och bara ha några höga gröna bladväxter som står i stora krukor. Vill du vara lite crazy sätter du upp en kristallkrona i taket. Att byta ut vanliga vattenblandare till snygga och personliga blandare kan göra mycket för ditt badrum.